نوشته شده توسط : شرکت بازرگانی بارمان

سیستم VRF چگونه کار می کند؟


سیستم وی آر اف تقریبا شبیه به سیستم چیلر تراکمی می باشد با این تفاوت که در سیستم VRF آب در مدار آن وجود ندارد و گاز مبرّد مستقیما وظیفه حمل انرژی گرمایی بین یونیت های داخلی و خارجی را به عهده دارد. نکته قابل توجه این که در این سیستم ها، گاز مبرّد مستقیما به فن کویل های درون ساختمان ارسال می شود تا در فصل سرما عمل گرمایش هوا و در فصل گرما عمل سرمایش هوا انجام شود. یونیت های خارجی بر روی بام ساختمان نصب می شوند و از طریق لوله های مسی با یونیت های داخلی یا همان فن کویل ها متصل می شوند تا هم عمل گرمایش و هم سرمایش را انجام دهند.

 

مزیت های سیستم VRF را بشناسید


کاربرد راحت و آسان و مطمئن
اشغال کردن فضای کمتری
اینورتر بودن فن یونیت داخلی
کارکرد و بازدهی بالا در سیستم VRF
کنترل و تنظیم دمای محیط به صورت دلخواه
طول عمر بالا به دلیل عدم زیر بار رفتن به صورت یک دفعه

 

 

قبل از خرید دقت کنید


توصیه می شود چنانچه قصد دارید علاوه بر گرمایش ساختمان، سیستم سرمایش نیز توسط این سیستم ها تامین شود، از سیستم VRF نوع GHP استفاده شود تا در تابستان برای عمل سرمایش ساختمان با مصرف گاز شهری، هزینه های مصرف برق کاهش یابد.

 

 

فناوری و روش کار سیستم VRF


در فناوری سیستم های VRF از کنترل‌های هوشمند، محرک‌های سرعت متغیر (VSD)، لوله‌کشی مبرد و بازیابی گرما استفاده شده است. همچنین در سیستم وی آر اف از موتورهایی با مبدل جریان (کموتاتور) الکترونیکی (ECM)، کمپرسورهای پیچی با محرک معکوس گر، کمپرسورهای چندتایی، پیکربندی‌های چندکاره، مداربندی پیچیده مبرد و روغن، برگشت‌ها، و کنترل‌هایی استفاده می‌شود. 

 

 


دلیل استفاده محدود از سیستم VRF در کشور ایران


سیستم VRF دارای حساسیت و پیچیدگی های بالایی نیز می باشد. به همین علت این سیستم VRF نیازمند تخصص و پیچیدگی های بالایی می باشد. علت بعدی، هزینه بالا در نصب و راه اندازی دوباره در سیستم VRF می باشد.

 

نحوه انتخاب وی آر اف چیست؟


جهت انتخاب وی آر اف باید به ظرفیت یونیت خارجی و ضریب عملکرد آن توجه کرد

 

چیلر یا سیستم وی آر اف را انتخاب کنیم؟


دستگاه های وی آر اف، از جمله سیستم های تبریدی مرکزی هستند که از لحاظی به چیلرهای تراکمی شباهت دارند. به همین خاطر اغلب این دو دستگاه تبریدی را با هم قیاس می کنند. همانطور که می دانید دستگاه های VRF در کنار مزیت هایی که دارند، دارای معایبی نیز هستند که باعث می شود اغلب خریداران همچنان چیلرهای تراکمی را به وی آر اف ها ترجیح بدهند. از جمله اینکه هزینه های اولیۀ خرید و نصب چیلرهای تراکمی در محیط های بزرگ بسیار مقرون به صرفه تر است. لوله کشی سیستم های VRF مسئلۀ مهمی است که باید نسبت به آن حساسیت به خرج داد. علاوه بر هزینه های بالای لوله کشی باید در نظر داشت که این لوله کشی ها ثابت بوده و امکان ویرایش مجددشان وجود ندارد. این در صورتی است که در چیلرهای تراکمی اغلب از لوله های پلیمری و ارزان قیمت استفاده می شود؛ که در برابر آسیب های احتمالی نیز مقاوم تر هستند. نکتۀ دیگر اینکه هزینه های چیلرهای تراکمی پایین تر بوده و حتی در صورت آسیب دیدن دستگاه، به خاطر شناخته شده بودن چیلرهای تراکمی تعمیر آن راحت تر انجام می شود. به علاوه که طول عمر چیلرهای تراکمی نسبت به دستگاه های VRF بالاتر است.

 

نشانی :

آرژانتین خیابان بیهقی خیابان هشتم شرقی پلاک ۳ طبقه دوم

تلفن :

88874741,2 - 88659458,9

فکس :

88659458

ایمیل :

info@tahvienovin.com , sales@tahvienovin.com

 





:: برچسب‌ها: مقاوم , چیلرهای تراکمی , حساسیت , سیستم VRF , کنترل‌های هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 مهر 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: